Kulttuuria ja taidetta Sofiassa järjestetään kursseja ja seminaareja,
taidenäyttelyitä, hiljentymisviikonloppuja ja muita tapahtumia.
Sofia on myös kokoushotelli Tervetuloa kokoustamaan ja majoittumaan
luonnonkauniiseen Kallvikinniemeen.
Auditorio ja kokoustilat sopivat pienistä tilaisuuksista aina
suuriin kansainvälisiin kongresseihin.
Virkistys- ja työhyvinvointipaketit Järjestämme erilaisia aktiviteettejä
luonnonkauniissa ympäristössä.
Avara ravintola merinäköalalla sopii myös häiden, perhejuhlien
ja merkkipäivien viettoon.
Tunnelmallinen retroklubi sisustettuna 70-luvun discotyyliin. Idyllinen rantasauna tarjoaa mökkimäiset puitteet
pienen porukan rentoumishetkelle.

Sofia on kulttuurikeskus ja ihmisten kohtaamispaikka

Kallvikinniemessä meren rannalla sijaitsevassa Sofiassa järjestetään kulttuuriin ja henkiseen hyvinvointiin liittyviä seminaareja, kursseja ja hiljentymisviikonloppuja. Taidegalleriassa on vaihtuvia näyttelyitä ympäri vuoden. Järjestämme myös taidekursseja.

Sofia on myös hotelli, jonka kokous- ja ravintolapalvelut sopivat yrityksille, yhdistyksille, urheiluseuroille, järjestöille, oppilaitoksille, sukuseuroille – ja vaikkapa merkkipäiväjuhlien viettoon. Juhlapalvelumme auttaa järjestämään ikimuistoisen perhejuhlan tai muun tilaisuuden. Kulttuurikeskus Sofiasta löytyy myös sopivat juhlatilat eri kokoisille tapahtumille. Kysy lisää ja tule viettämään mukava päivä kulttuurista ja taiteesta nauttien.

Juhlatila & juhlapalvelut Helsingissä

Kulttuurikeskus Sofiasta löytyy myös sopivat juhlatilat perhejuhlille ja tapahtumille. Juhlapalvelumme avulla saat järjestettyä ikimuistoisen juhlan kulttuurin ja taiteen parissa. Vuosaaressa sijaitseva juhlatila on lyhyen matkan päässä Helsingin keskustasta. Kulttuurikeskus Sofiaan on helppo saapua muualtakin. 

Sofia tarjoaa upeat puitteet juhlien järjestämiseen. Voit kysyä vinkkejä ohjelman ja tarjoilun suunnitteluun juhlapalvelusta. Vieraat voivat tutustua kulttuurikeskukseen tai vierailla taidenäyttelyssä. Tarjoilut toteutetaan toivettesi mukaisesti. Tervetuloa viettämään juhlapäivää Kulttuurikeskus Sofiaan Helsingin Vuosaareen!

Sofia on myös kokoushotelli

Tervetuloa kokoustamaan luonnonkauniiseen Kallvikinniemeen meren äärelle. Tarjoamme viihtyisiä kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin vain 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta ja lentokentältä.

Sofian monipuoliset kokoustilat sopivat organisaation sisäisten kokousten tai teemäpäivien viettämiseen. Kokous- ja juhlatiloissamme on hyviä vaihtoehtoja niin pienille kuin suurille ryhmille. 220-paikkainen auditoriomme sopii myös kansainvälisten kongressien järjestämiseen. Rauhallisessa ympäristössämme kokouksenne sujuu ja pääsette samalla irti kaupungin hektisyydestä.

Hansel

Olemme myös Hansel-sopimustoimittaja. Löydätte meidät Hanselista nimellä Sofiapalvelut Oy.

Helsingin keskustasta ja Helsinki–Vantaan lentokentältä on vain 20 minuutin ajomatka Sofiaan.

Keskustasta pääsee metrolla Vuosaareen, josta hotellille joko taksilla (n.12 €, taksiasema on metron kauppakeskus Columbuksen puoleisen uloskäynnin vasemmalla puolella) tai bussilla 816 suoraan hotellin pääovelle (maanantaista lauantaihin).

Bussi 560 Vuosaaresta Rastilan suuntaan tulee Kallvikinniemen pysäkille, josta on 1,2 km:n kävelymatka Sofiaan.

Tervetuloa!

Kulttuurikeskus Sofia

Kallvikinniementie 35
FI-00980 Helsinki

Vastaanotto
Puh. 010 277 900
reception@sofia.fi

Haku: