Sofian Yhteisökoti Helsingin Kallvikinniemessä tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän asuinympäristön meren rannalla uudisrakennusta vastaavasti peruskorjatussa talossa.

Merenpuoleisella pihalla sijaitsee viihtyisä patio keinuineen ja istutuksineen. Useimmista asunnoista on merinäköala. Talossa on hissit, ja osa asunnoista on esteettömiä.

Yhteisökoti on osa Sofian henkistä ja hengellistä kokonaisuutta. Asukkailla on mahdollisuus osallistua Sofian kulttuuritapahtumiin oman kiinnostuksensa mukaisesti. Asukkailla on myös vireää omaa toimintaa, kuten kirjallisuuspiiri ja viikoittainen asukasilta. Yhteisössä voi harrastaa puutarhanhoitoa ja käydä uimassa Sofian omalla uimarannalla.

Asukkailla on mahdollisuus ostaa Sofiasta erilaisia palveluita: esimerkiksi aterioita, sauna ja uinti, siivous.

Sofiaan on julkinen liikenne: Bussi 816 kulkee Vuosaaren metroasemalta Sofiaan maanantaista lauantaihin. Bussi 560 kulkee joka päivä ja pysähtyy noin kilometrin päähän Sofiasta.

Myytävänä on yksiöitä ja kaksioita, pinta-alaltaan 45m2 – 69m2.

Sofian yhteisöön ovat tervetulleita sekä luterilaiset että ortodoksit. Kappelissa on päivittäin hartauksia. Järjestämme ympäri vuoden hiljentymisretriittejä, seminaareja, keskustelutilaisuuksia ja muita kulttuuritapahtumia. Galleriassa on vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Sofian Yhteisökotiin!

Yhteydenotot: kulttuurisaatio@sofia.fi