Kirjoita!
Ilakoi, hassuttele, huvittele, revi ja raasta, avaudu – ja anna palaa!
Pysähdy ja kuuntele…

Asetu elämäsi äärelle ja kirjoita tarinasi. Oma elämä on kirjoittajan aarrearkku. Elämän kokemukset; ilot ja surut, kauneimmat muistot jos syvätkin pimeyden hetket avautuvat itselle kirjoittamalla. Usein elämää avaavat sanat vievät kulkemaan aiempien sukupolvien polkuja – ja ymmärtämään siten myös omaa elämän tietä.

Kurssilla muistellaan ja kootaan erilaisten tehtävien ja tekniikoiden avulla muistot omiksi tarinoiksi.

Mari Vainio on opettanut luovaa kirjoittamista jo noin kymmenen vuoden ajan. Kurssilla kuljetaan ohjaajan ja ryhmän tuella kohti oman elämän päiviä menneisyydestä tähän hetkeen. Kurssilla ei arvostella kenenkään tekstejä vaan iloitaan yhdessä jokaisen omista sanoista.

Kurssin sisältöä tukevat Vainion opiskelemat ratkaisukeskeisen ja ekspressiivisen taideterapian metodit. Mari Vainio on myös Hiljaisuuden retriitinohjaaja, kundaliinijoogaohjaaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Työ ihmisten kanssa on hänelle suuri ilo.

Sofian kulttuurikeskus on hieno kurssin paikka. Nauti samalla kauniista ympäristöstä, meren rannoista, hiljaisuudesta ja hyvistä aterioista. Kurssimaksu 150€, sis. viikonlopun opetuksen ja ateriat.

Kurssimajoitus aamiaisella 40€/hlö/2hh/vrk ja 60€/1hh/vrk.

Kurssille otetaan 5–10 hlöä. 
Sofian kulttuurikeskus, Kallvikinniementie 35, Helsinki.


Ilmoittautuminen: reception@sofia.fi tai p. 010 277 900. Vapaita paikkoja voi tiedustella vielä ilmoittautumisajan päätyttyä.