Kirjoita!

Ilakoi, hassuttele, huvittele, revi ja raasta, avaudu – ja anna palaa!

Pysähdy ja kuuntele…

Asetu elämäsi äärelle ja kirjoita tarinasi. Oma elämä on kirjoittajan aarrearkku. Elämän kokemukset; ilot ja surut, kauneimmat muistot jos raskaatkin hetket avautuvat itselle kirjoittamalla. Usein elämää avaavat sanat vievät kulkemaan aiempien sukupolvien polkuja – ja ymmärtämään siten myös omaa elämän tietä.

Mari Vainio on opettanut luovaa kirjoittamista jo noin kymmenen vuoden ajan. Kurssilla kuljetaan ohjaajan ja ryhmän tuella kohti oman elämän päiviä menneisyydestä tähän hetkeen. Kurssilla ei arvostella kenenkään tekstejä vaan iloitaan yhdessä jokaisen omista sanoista.

Kurssin sisältöä tukevat Vainion opiskelemat ratkaisukeskeisen ja ekspressiivisen taideterapian metodit. Mari Vainio on myös Hiljaisuuden retriitinohjaaja ja joogaohjaaja. Hän toimii myös ratkaisukeskeisenä valmentajana ympäri Suomea. Työ ihmisten kanssa on hänelle suuri ilo.

Kurssilla pääset samalla nauttimaan Kulttuurikeskus Sofian kauniista ympäristöstä, meren rannoista, hiljaisuudesta ja hyvistä aterioista. Kurssimaksu 150€, sis. viikonlopun opetuksen ja ateriat.

Kurssimajoitus aamiaisella 40€/hlö/2hh/vrk ja 60€/1hh/vrk.

Suuren suosion saavuttanut kurssi järjestetään nyt kolmesti:

4.-6.2.2022
11.-13.3.2022

Kullekin kurssille otetaan 5–10 hlöä.

Ilmoittautuminen: lomakkeella tai reception@sofia.fi tai p. 010 277 900.

Muistathan ilmoittautuessasi kertoa, mille kurssikerralle olet osallistumassa!

Vapaita paikkoja voi tiedustella vielä ilmoittautumisajan päätyttyä.