Yövy luonnon rauhassa

Nukahda aaltojen kuohuun, mäntyjen huminaan ja lintujen viserrykseen.

  • Sofian hotellissa on standardihuoneita.
  • Herätä luontaiset aistisi ulkoilemalla Kallvikinniemen luonnonsuojelualueen upeissa ja rauhallisissa ulkoilumaastoissa.
  • Huonehintoihin sisältyy aamiainen, pysäköinti ja langaton verkkoyhteys. Majoitusta riittää n. 60 hengelle. Vastaanoton yhteydessä toimii aulakahvila- ja baari A-oikeuksin. Ravintolamme on avoinna tilauksesta ryhmille, retkiin ja juhliin.
  • Vuorokausihintojen lisäksi tarjoamme edullisia useamman vuorokauden majoituspaketteja.

Varaukset ja hintatiedustelut: reception@sofia.fi  tai puh. 010–277 900.

Ajankohtaista

Pääkaupunkiseudun pandemiatilanteesta ja siihen liittyvistä rajoituksista johtuen uima-allas ja saunaosasto on kiinni 20.12. asti.
Haluamme, että vierailusi Sofiassa on turvallinen ja mukava kokemus. Sofiassa on runsaasti väljiä tiloja, raitista meri-ilmaa ja kaunista luontoa ympärillä. Huolehdimme hygieniasta ja esim. ruokailut aikataulutetaan niin, ettei ruuhkaa synny. Voit nauttia aamiaisen huoneessasi tai suuressa ravintolasalissamme.

Standardihuoneet

Standardihuone on edullinen ja mukava tapa majoittua Sofiassa. Standardihuoneissa on parveke merelle tai sisäpihalle. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, suihku ja wc, vedenkeitin, hiustenkuivain. Hotellirakennuksen aulassa on lisäksi mikroaaltouuni, jääkaappi ja kahvinkeitin.

Superior-huoneet

Superior-huone on kodikas ja tilava vaihtoehto majoittua Sofiassa. Superior-huoneissa on olohuone ja keittonurkkaus sekä ranskalainen parveke merelle. Huoneissa on kaksi erillistä sänkyä, vuodesohva ja ruokapöytä tuoleineen. Keittiönurkkauksessa on mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja perusastiat. Huoneissa on oma suihku ja wc.

Huoneistosviitit

Huoneistosviittejä on kahdella tai kolmella makuuhuoneella. Kaikissa sviiteissä on upea merinäköala, oma patio, olohuone sekä keittiö.

Viihdy Sofiassa pidempään!

Superior-huoneet ja huoneistosviitit sopivat erinomaisesti pitkäaikaismajoitukseen. Kysy lisää »