Yövy luonnon rauhassa

Nukahda aaltojen kuohuun, mäntyjen huminaan ja lintujen viserrykseen.

  • Sofian hotellissa on standardihuoneita, Superior-huoneita ja huoneistosviittejä.
  • Herätä luontaiset aistisi ulkoilemalla Kallvikinniemen luonnonsuojelualueen upeissa ja rauhallisissa ulkoilumaastoissa.
  • Huonehintoihin sisältyy aamiainen, pysäköinti ja langaton verkkoyhteys. Majoitusta riittää 90 hengelle. Vastaanoton yhteydessä toimii aulakahvila- ja baari A-oikeuksin. Ravintolamme on avoinna tilauksesta ryhmille, retkiin ja juhliin.
  • Vuorokausihintojen lisäksi tarjoamme edullisia useamman vuorokauden majoituspaketteja.

Varaukset ja hintatiedustelut: reception@sofia.fi  tai puh. 010–277 900.

Syystarjous hotellissa

Tarjoamme hotellimajoituksen ajalla 15.-31.10.2020 hintaan 79€/2hh/vrk ja 70€/1hh/vrk, sis. aamiaisen ja aamu-uinnin, wifin, pysäköinnin ja pääsyn Viggo Wallensköldin upeaan näyttelyyn Sofian galleriassa.
Varaukset koodilla SYKSY2020: reception@sofia.fi, puh. 010-277900.
Lämpimästi tervetuloa!

Hiljentymispaketit

Tarjoamme kolmen tai useamman päivän mahdollisuutta levätä ja pysähtyä. Samalla on mahdollisuus tutustua ortodoksiseen kulttuuriin ja taiteeseen.

Standardihuoneet

Standardihuone on edullinen ja mukava tapa majoittua Sofiassa. Standardihuoneissa on parveke merelle tai sisäpihalle. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, suihku ja wc, vedenkeitin, hiustenkuivain. Hotellirakennuksen aulassa on lisäksi mikroaaltouuni, jääkaappi ja kahvinkeitin.

Superior-huoneet

Superior-huone on kodikas ja tilava vaihtoehto majoittua Sofiassa. Superior-huoneissa on olohuone ja keittonurkkaus sekä ranskalainen parveke merelle. Huoneissa on kaksi erillistä sänkyä, vuodesohva ja ruokapöytä tuoleineen. Keittiönurkkauksessa on mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja perusastiat. Huoneissa on oma suihku ja wc.

Huoneistosviitit

Huoneistosviittejä on kahdella tai kolmella makuuhuoneella. Kaikissa sviiteissä on upea merinäköala, oma patio, olohuone sekä keittiö.

Viihdy Sofiassa pidempään!

Superior-huoneet ja huoneistosviitit sopivat erinomaisesti pitkäaikaismajoitukseen. Kysy lisää »