La klo 10.00–18.30
Su klo 9.00–16.00

Olet ehkä kuullut erityisherkkyydestä ja mietit, mistä siinä todella on kyse ja oletko itse erityisherkkä – tai tiedät jo varmasti olevasi erityisherkkä. Joka tapauksessa yrität tulla toimeen itsesi kanssa ja haet jatkuvasti tasapainoa herkkyytesi ja arjen vaatimusten keskellä. Saatat kokea herkkyyden ajoittain taakkana, etkä ole vielä löytänyt avainta, jonka avulla herkkyydestäsi voisi tulla supervoimasi. Saatat miettiä miten erityisherkkyys ja traumat liittyvät toisiinsa. Mietit, mitä erityisherkkyys juuri Sinun kohdallasi merkitsee – millainen erityisherkkä juuri Sinä olet?

Erityisherkkyys on synnynnäinen ominaisuus, joka on noin 20 prosentilla ihmisistä. Jokainen erityisherkkä on tietenkin omanlaisensa, ainutlaatuinen yksilö, ja eri ihmisillä herkkyys voi ilmetä eri tavoin. Erityisherkkyyteen kuuluu kuitenkin tiettyjä samankaltaisuuksia, joista yksi on se, että herkät ihmiset kokevat myös stressiä muita herkemmin ja saattavat siten joutua helpommin epätasapainoon elämän haasteiden keskellä. Erityisen tärkeää erityisherkän hyvinvoinnin kannalta on hyvä itsetuntemus. Parhaimmillaan erityisherkkyys koetaan arvokkaana lahjana, ja vain harvoin, jos ollenkaan, taakkana.

Olen järjestänyt yksipäiväisen Hyvinvoiva herkkä -kurssin nyt kolme kertaa ja todennut, että yhden päivän aikana tätä tärkeää teemaa ei ehditä kunnolla käydä läpi. Haluan ehtiä antaa Sinulle enemmän työkaluja ja mahdollisuuden saada oivalluksen kokemuksia mm. kehollisten harjoitusten kautta siitä, miten sinun herkkyytesi ilmenee. Kaksipäiväisellä kurssilla tavoitteenani on antaa sekä hyödyllistä perustietoa erityisherkkyyteen liittyen että avaimia itsesi syvempään ymmärtämiseen ainutlaatuisena herkkänä yksilönä. Saat käyttöösi keinoja, joiden avulla voit ylläpitää elintärkeää tasapainoa arjen keskellä. Oivallat, miten suuri lahja erityisherkkyytesi onkaan.

Kurssipäivä pidetään upeassa Kulttuurikeskus Sofiassa, Helsingin Vuosaaressa, meren rannalla. Kurssin hinta on 190e (sis. alv 24%). Opiskelijoiden ja työttömien kanssa voimme sopia oman hinnan. Lounas on omakustanteinen.

Halutessasi voit yöpyä Kulttuurikeskus Sofiassa. Yhden hengen huoneen hinta on 60e/yö ja kahden hengen huone 80e/yö. Varaa yöpymisesi suoraan Sofiasta: reception@sofia.fi  tai puh. 010–277 900.

Kurssin vetäjänä toimin minä Johanna Pesola. Olen itsekin erityisherkkä, koulutukseltani psykologi ja psykoterapeutti ja pian valmistuva tantrisen elämäntaidon valmentaja. Voit tutustua blogikirjoituksiini nettisivuillani (www.elamanilo.com).

Lisätietoja kurssiin liittyen voit kysellä joko sähköpostitse johanna@elamanilo.com  tai puhelimitse 040 9322414.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen johanna@elamanilo.com perjantaihin 5.10. mennessä. Kurssille otetaan maksimissaan 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sydämellisesti tervetuloa! ♥