Lauantaina 10.12.2016 klo 10–17

Hyvinvoiva herkkäOletko erityisherkkä?
Koetko ajoittain haasteelliseksi voida hyvin arjen vaatimusten ja ”kovan maailman” keskellä?
Haluaisitko vahvistaa omaa hyvinvointiasi ja saada herkkyydestäsi voimaa?

Erityisherkkyys on synnynnäinen ominaisuus, joka on noin 20 prosentilla ihmisistä. Jokainen erityisherkkä on tietenkin omanlaisensa, ainutlaatuinen yksilö ja eri ihmisillä herkkyys voi ilmetä eri tavoin. Erityisherkkyyteen kuuluu kuitenkin tiettyjä samankaltaisuuksia, joista yksi on se että herkät ihmiset kokevat myös stressiä muita herkemmin ja saattavat siten joutua helpommin epätasapainoon elämän haasteiden keskellä. Erityisen tärkeää erityisherkän hyvinvoinnin kannalta on hyvä itsetuntemus. Parhaimmillaan erityisherkkyys koetaan arvokkaana lahjana, ja vain harvoin, jos ollenkaan, taakkana.

Kurssipäivässä saat hyödyllistä tietoa erityisherkkyyteen liittyen ja opit kuuntelemaan itseäsi erityisherkkänä, arvokkaana ihmisenä. Saat keinoja, joiden avulla voit ylläpitää elintärkeää tasapainoa arjen keskellä. Oivallat, miten suuri lahja erityisherkkyytesi onkaan.

Kurssin hinta on 95e, opiskelijoille ja kotona oleville hinta on 80e. Tarvittaessa voimme sopia maksuajasta. Lounaan voit nauttia omakustanteisesti Kulttuurikeskus Sofiassa.

Kurssin vetäjä on itsekin erityisherkkä psykologi ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Johanna Mäki-Petäjä.

Lisätietoja kurssiin liittyen voit kysellä joko sähköpostitse johanna@elamanilo.com tai puhelimitse 040 9322414.

Sitovat ilmoittautumiset 18.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen johanna@elamanilo.com

Sydämellisesti tervetuloa!