Kulttuurikeskus Sofian ystäväyhdistys Sofian ystävät ry järjesti toukokuussa 2019 pyhiinvaellus- ja kulttuurimatkan Ukrainaan. Osallistujia oli 17. Matkan pääkohteina olivat pääkaupunki Kiovakauniine kirkkoineen, vaikuttavine luostareineen ja kiinnostavine museoineen sekä Länsi-Ukrainan elegantti ja viehättävä keskus Lviv. Matkalla Kiovasta Lviviin ohjelmaan kuului myös vierailu Potsaevissa, yhdessä Ukrainan kuuluisimmista luostareista.

Matkan suomalainen matkanjohtaja Matti Kurkela kertoo matkasta ja matkakohteista runsaan valokuva-aineiston kera Sofian kulttuurikeskuksessa lauantaina 15.2.2020 pidettävässä tilaisuudessa. Tilaisuus alkaa klo 14 ja on avoin ei ainoastaan matkalle osallistuneille, vaan kaikille Ukrainasta kiinnostuneille. Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen Sofian kulttuurikeskuksen järjestelmän kautta, alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Tilaisuudessa kerrotaan myös Sofian ystävät ry:n matkasuunnitelmista vuodelle 2020. Tässä vaiheessa matkakohteen ja ohjelman valintaan voi vielä vaikuttaa!

Lisätietoja antaa Matti Kurkela (puhelin 040-541 3701, sähköpostiosoite matti.kurkela54(@)gmail.com ).