Juhlapalvelut Helsinki

Tarjoamme laadukkaat juhlapalvelut Helsingissä sijaitsevassa Kulttuurikeskus Sofiassa. Juhlapalvelumme auttaa merkkipäivien kuten syntymäpäivien, rippijuhlien, lakkiaisten, valmistujaisten, häiden ja ristiäisten järjestämisessä. Kulttuurikeskus Sofia toimii myös juhlatilana perhejuhlille ja tapahtumille. Sofiassa juhlapäivästäsi tai ihan tavallisesta arkipäivästä voidaan tehdä ikimuistoinen.

Juhlapäivä kulttuurin merkeissä

Voisiko sinun juhlapäiväsi sisältää luonnonkauneutta, herkullista ruokaa, ystävien seuraa, kulttuuria, taidetta, hiljentymistä, tutustumista ikonien sanomaan? Mitä jos tulisit viettämään juhlapäivääsi ystäviesi ja lähipiirisi kanssa Kulttuurikeskus Sofiaan Helsingin Vuosaareen! Juhlapalvelustamme saat vinkkejä ohjelman suunnitteluun. Päivään voidaan yhdistää kierros kulttuurikeskuksessa ja taidenäyttelyssä. Järjestämme myös kulttuuriin ja henkiseen hyvinvointiin liittyviä seminaareja ja kursseja, joihin voit saapua yhdessä ystäviesi kanssa.

Juhlatila Helsinki – Monipuoliset juhlapalvelut

Sofiassa löytyy sopivat juhlatilat eri kokoisten tapahtumien järjestämiseen. Kulttuurikeskus Sofia tarjoaa upeat puitteet onnistuneiden merkkipäivien viettoon Helsingissä. Kerromme mielellämme lisää juhlatiloistamme ja räätälöimme juhlapalvelut sinun toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä meihin ja tule viettämään juhlat kulttuurin ja taiteen parissa. Vuosaaressa sijaitsevaan juhlatilaan on helppo saapua Helsingin keskustasta ja muualta.

Lisätiedot ja varaukset