Juhlapalvelut Helsinki

Tarjoamme laadukkaat juhlapalvelut merkkipäivien kuten syntymäpäivien, rippijuhlien, lakkiaisten, valmistujaisten, häiden ja ristiäisten järjestämiseen. Kulttuurikeskus Sofia toimii juhlatilana perhejuhlille ja tapahtumille. Sofiassa juhlapäivästäsi tai ihan tavallisesta arkipäivästä voidaan tehdä ikimuistoinen.

Viettäisitkö juhlapäivääsi kulttuurin merkeissä?

Voisiko Sinun juhlapäiväsi sisältää luonnonkauneutta, herkullista ruokaa, ystäviä ympärillä, taidetta, hiljentymistä, ikonien kautta avata ikkunoita taivaaseen? Mitä jos tulisit ystäviesi ja lähipiirisi kanssa Kulttuurikeskus Sofiaan Helsingin Vuosaareen! Päivään voidaan yhdistää kierros kulttuurikeskuksessa ja taidenäyttelyssä.

Monipuoliset juhlapalvelut ja juhlatila Helsingissä

Sofiassa löytyy sopivat juhlatilat eri kokoisten tapahtumien järjestämiseen. Kulttuurikeskus Sofia tarjoaa upeat puitteet onnistuneiden merkkipäivien viettoon. Räätälöimme juhlapalvelut sinun toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Vuosaaressa sijaitsevaan juhlatilaan on helppo saapua Helsingin keskustasta ja muualta.

Tällaiselta voisi näyttää juhlapäiväsi ohjelma:

Tulokahvit
Tutustuminen kulttuurikeskukseen ja taidenäyttelyyn
Juhla-ateria
Ikonien kuvakieli ja merkitys
Päiväkahvit, ulkoilua
Päätöshartaus kappelissa

Kulttuuripäivään voi lisätä käynnin alueella toimivassa kultausateljeessa, ja luonnonkauneudesta voi nauttia tekemällä kävelyretken Kallviknniemen luonnonsuojelualueelle.

Merkkipäiväpaketti alkaen 35€/hlö, min. 30 hengen ryhmille.

Saammeko kertoa lisää?

Tiedustelut: myynti@sofia.fi tai puh. 010–277 9102.