Naisten viikonloput syksyllä 2017:

pe–su 7.–9.7.

pe–su 13.–15.10.

Me naiset olemme ihania! Aina ei vain jaksa olla – mitään. Elämässä ei jää tarpeeksi tilaa ja aikaa omille ajatuksille ja mietteille, vauhdikas elämä ja työelämän paineet ahdistavat. Tule etsimään elämän iloa, energiaa ja levollisuutta yhteisestä naisten viikonlopusta. Pohdimme naiseutta, kuljemme sen ympärillä ja tutustumme siihen juuri sellaisena kuin se kullekin juuri nyt näyttäytyy. Rakennuspalikoina käytämme luovaa työskentelyä, hiljaista liikettä ja kevyttä joogaa. Lisäksi nautimme ulkoilusta ja yhteisistä aterioista.

Ohjaajana toimii Mari Vainio, joka on kirjoittaja, hiljaisuuden retriitinohjaaja ja joogaohjaaja. Hänellä on takanaan pitkä taidealan koulutus Roomassa ja Lontoossa. Lisäksi Mari on opiskellut ekspressiivistä ja ratkaisukeskeistä taideterapiaa. Yhteisöllisyys ja yhdessä jakaminen ovat hänen omia syviä elämän arvojaan. Mari elää tällä hetkellä itse uusioperheen arkea neljän lapsen kanssa. Aiemmin hän eli vuosia yksin.

Tule rentoutumaan ja nauttimaan Sinun viikonlopustasi! Viikonloppu sopii kaikille naisille elämäntilanteesta riippumatta.

Kurssimaksu täysihoidolla 250€/hlö/kahden hengen huoneessa ja 290€/yhden hengen huoneessa. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, ateriat ja majoituksen.

Naisten viikonloppu toteutetaan, mikäli siihen ilmoittautuu vähintään viisi osallistujaa.

Ilmoittautuminen 7.–9.7. -kurssille 22.6. mennessä ja 13.–15.10. -kurssille 2.10. mennessä:  reception@sofia.fi tai p. 010 277 900.

Huom! Kurssista lähetetään osallistujille ennakkolasku, joka tulee maksaa ennen kurssia.

 

Nauti naiseudestasi – ole ihana Sinä!

Me naiset olemme tyttäriä, sisaria, vaimoja, äitejä, mummoja, ystävättäriä ja monen moisen työn tekijöitä niin kotona kuin sen ulkopuolella.

Mitä olemme itse itsellemme? Mielen takana kuultaa usein riittämättömyys omasta itsestä, omista voimavaroista. Kuka oikeasti olen, mikä tekee minut minuksi? Miten rakastan itseäni, omaa kehoani ja arjen kuormittamaa mieltäni?

Naisten viikonlopun aikana tutkimme omaa naiseuttamme, omaa ihmisyyttämme. Mitä tarvitsen voidakseni elää täysipainoisesti omasta arvomaailmastani kumpuavaa elämää? Mikä on minun elämäni tie?

Viikonlopun aikana hypätään naiseuden maailmaan kirjoittamalla, maalaamalla, joogaamalla ja hiljaisen, lempeän liikkeen kautta.

Viikonloppu tarjoaa keveää iloa jos syviäkin elämän mietteitä!
Tule nauttimaan rentouttavasta viikonlopusta yhdessä muitten naisten kanssa.

Viikonlopun ohjelma

Perjantai, klo 17.30–20.00

Tervetuloa
– Kokoontuminen, tutustuminen
– Ajatuksia aiheesta / pohjaa päiville
– Sinun viikonloppuusi kantavia luovia harjoituksia
– Iltapala

Lauantai, klo 10.00–16.30

– Aamiainen (klo 8–10)
– Liturgia Pyhän Viisauden kappelissa  ( klo 10.00–12.30)
– Ajatuksia ja avaavia tehtäviä päivän virkistykseksi
– Lounas
– Hiljaisuuden lempeitä liikkeitä ja hetkiä ulkona / kuuntele Sinua! Luovia tehtäviä hiljaisuudesta nousseista ajatuksista
– Iltapäiväkahvi/tee
– Luovaa työskentelyä maalaten – oman sisimmän kuvia
– Iltapala

Sunnuntai, klo 10.00–15.00

– Aamiainen (klo 8–10)
– Joogahetki: lempeää naiseutta tukevaa kevyttä joogaa. Rentoutuminen
– Yhteinen ulkoiluhetki
– Lounas
– Luovaa työskentelyä, ajatuksia rakennuspalikoiksi elämän päivin. Mitä hyvinvointi tarkoittaa Minulle juuri nyt?
– Viikonlopun sanat Sinulle. Matkaeväitä kotiin viemisiksi.
Kiitos yhteisestä päivästä