Virkisty Sofiassa

Sofiasta voi tilata erilaisia oheisohjelmia ryhmällenne. Meiltä löytyy myös erilaisia virkistymistiloja illanviettoihin ja rentoutumiseen. Tutustu erityisesti rantasaunaamme sekä takkahuoneen tarjoamaan idylliin.

Sukella ortodoksisuuden ytimeen

Isä Ambrosiuksen johdolla, samalla mahdollisuus keskusteluun ja kysymyksiin.

Kesto 45 min. Vapaaehtoinen maksu.

Hiljennä mielesi ja avaa sydämesi

Meditaatio on aina ollut osa ortodoksisen idän kirkon traditiota. Hiljentyminen ja meditaatio avaavat uusia näkökulmia elämään ja omaan itseen. Tutustu ortodoksiseen meditaatioon.

Harjoituksen kesto 45 min. Vapaaehtoinen maksu.

Mindfulness – tietoinen läsnäolo

Hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoitus. Mindfulness-harjoituksia käytetään mm. stressin ja kivun lievittämiseen sekä henkiseen kasvuun.

Harjoituksen kesto 45 min. Hinta: 5 €/hlö.

Hiljentymishetki kappelissa aamulla tai kokouksen jälkeen

Aamu- ja iltapalvelukset ovat osa ortodoksista hiljentymis- ja rukousperinnettä.

Joka arkipäivä aamupalvelus klo 8.30 ja iltapalvelus klo 17.00. Kesto n 20–30 min.

Sofia-kierros

Nauti Sofian taiteesta opastetulla kierroksella. Taidegalleriassamme on vaihtuvia näyttelyitä ympäri vuoden. Pyhän Viisauden kappelissa tutustut ortodoksiseen ikoni- ja kirkkotaiteeseen.

Kierroksen kesto 45 min. Hinta 8€/hlö.

Positiivista energiaa joogaamalla

Avaa mielesi aamulla tai rentoudu päivän päätteeksi rauhallisella hathajooga-harjoituksella nepalilaisen jooga-opettajan Damu Joshin johdolla. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta.

Harjoituksen kesto 45 min. Hinta 15€/hlö.

Olutpruuvaus

Isä Lasarus luotsaa Sofiassa aitojen trappistioluiden maistinkeja. Hänellä on vuosien kokemus sekä oluen panemisesta että pruuveista. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kuulemaan totuuksia ja tarinoita oluen valmistuksen historiasta luostareissa, eri oluttyyleistä, oikeista tarjoilulämpötiloista ja oluenpanijoihin liittyvistä pyhimyksistä.

Oluet tarjoillaan pienen purtavan kera.

Maistinki kestää noin 90 min, hinta 45€ / henkilö. Osallistujamäärä 12–18 henkilöä.

Tiedustelut ja varaukset: myynti@sofia.fi puh 010 277 9102

CHEERS!

Tutustu kiehtovaan teemaailmaan!

Tule teelle päivän kiireiden keskeltä… Asetu pöydän ääreen, sulje silmät ja anna teen tarinan viedä Sinut kauas arjesta. Maistelemme ainutlaatuisia teelaatuja, jotka hurmaavat tuoksuillaan, väreillään ja mauillaan, sekä nautimme kauniista teeaiheisista runoista. Tutustumme myös teen valmistusprosessiin, teen oikeaoppiseen hauduttamiseen ja teen terveysvaikutuksiin.

Teemaistelutilaisuus (kesto 1,5-2 h) sopii mainiosti tyhy-päivien ohjelmaan tai osaksi kokouspäivää. Hinta alkaen 20 €/hlö. Tiedustelut: myynti@sofia.fi