• NAISTEN HYVINVOINTIPÄIVÄ SOFIASSA PE 23.10. KLO 10-17
Iloitse itsesäsi!

Ole oman elämäsi kuningatar! Elämässä ei aina jää tarpeeksi tilaa ja aikaa omille ajatuksille ja mietteille, vauhdikas elämä ja työelämän paineet ahdistavat. Unohda päiväksi työn kiireet ja kodin askareet. Naisten kuningatarpäivä tarjoaa sinulle pirskahtelevaa iloa, rentoutumista ja myös hiljentymistä itsesi äärellä.

Päivän aikana pohdimme naiseutta, kuljemme sen ympärillä ja tutustumme siihen sellaisena kuin se kullekin juuri nyt näyttäytyy. Rakennuspalikoina käytämme kevyttä joogaa ja luovaa työskentelyä. Lisäksi nautimme ulkoilusta ja yhteisistä aterioista.

Sofian kaunis ympäristö; meren rannat ja metsäiset polut suovat hetken luonnossa. Rentouttava, mieltä virkistävä jooga ja meditaatio pysäyttävät kuulemaan oman elämän sanoja. Mitä sinulle kuuluu juuri nyt?

Raikas buffet-lounas, sen äärellä jaetut keskustelut auttavat ymmärtämään jokaisen omaa naiseutta. Mistä löydät oman itsesi ilon?

Kuningatarpäivän kruunaa mies! Sanoja ja säveliä illan tähdille, loistaville naisille. Nauti samalla kupillinen aromikasta Sofia-teetä. Ilon kautta rauhoitu iltaan – ja iloitse itsestäsi!

Naisten kuningatarpäivän ohjaa Mari Vainio, joka on kundaliinijoogaohjaaja, hiljaisuuden retriittiohjaaja ja luovan kirjoituksen opettaja. Hän on syvästi tutkinut omaa naiseuttaan ja jakanut ajatuksiaan kursseillaan monien vuosien ajan.

Yhteisöllisyys ja yhdessä jakaminen ovat hänen omia syviä elämän arvojaan. Mari elää tällä hetkellä itse uusioperheen arkea neljän lapsen kanssa. Aiemmin hän eli vuosia yksin. Työelämässä hän on toiminut vuosia luovan alan yrittäjänä ensin toiminimensä ja myöhemmin osakeyhtiönsä kautta.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 8.10.2020 ilmoittautumislomakkeella, reception@sofia.fi, puh. 010 277 900.

Kurssista lähetetään ilmoittautuneille ennakkolasku, joka tulee maksaa ennen kurssia. Kurssipaketti myydään kokonaisuutena. Jonkin osan käyttämättä jättäminen ei oikeuta hinnanalennukseen eikä takaisinmaksuun. Kurssin peruminen on tehtävä viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % korvauksen kurssin hinnasta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, peritään koko kurssimaksu.

Pue päälle lämpimät ja mukavat vaatteet sekä ota mukaan ulkoiluvaatteet sään mukaan.

Hinta: 80 €/hlö sis. ohjelman ja ohjelman mukaiset ateriat. Päivään mahtuu 10–20 naista. Vapaita paikkoja voi tiedustella vielä ilmoittautumisajan jälkeenkin.

Päivän ohjelma:

Klo 10 Tervetuloa päivään, raikas aamujuoma

Klo 11-12.30 Rentouttava, mieltä virkistävä jooga

Klo 13 Lounas

Klo 15-15.30 Meditaatiosta omiin sanoihin ja kuviin

Klo 16-17 Teehetki, miehen sanoja ja säveliä kuningattarelle

Kiitos päivästä!

Tarvittaessa voimme konseptoida valmiille ryhmälle omien toiveiden mukaisen hyvinvointipäivän. Ota yhteyttä: myynti@sofia.fi