Tämä kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat aiemmin osallistuneet Parantavat liikkeet -kurssille.

Nyt kun olet saanut parantavien liikkeiden avulla faskian avoimeksi ja pääset syvän hellittämisen tilaan, voidaan aloittaa jooga-asanoiden avulla avaamaan kehon lukkoja ja energiakanavia.

Parantavat liikkeet myös aktivoivat ja elvyttävät faskia- eli sidekudoshermostoa. Faskiahermosto on osa kiinalaisen lääketieteen voimakanavia eli meridiaaneja. Länsimainen lääketiede on myös löytänyt faskiahermoston, eli se kuuluu nykyään tieteen piiriin. Sen tiedonvälitysnopeus on 5.5 kertainen hermosolun nopeuteen verrattuna. Uusia yhteyksiä syntyy siis myös kehon eri osien ja aivojen välille. Harjoitus antaa kyvyn syvään hellittämiseen, koska lihassyiden pinnalla olevat kalvot (hermoverkosto) rentoutuvat.

Kurssin vetäjinä on joogaohjaajat Antti Palokangas ja Damu Joshi.

Kurssimaksu 50€, sis. opetuksen ja lounaan. Kurssi maksetaan paikan päällä vastaanottoon. Kurssille otetaan enintään 15 osallistujaa. Huom! Kurssi on tarkoitettu aikuisille, ei lapsille.

Ilmoittautuminen 10.1.2020 mennessäoheisella ilmoittautumislomakkeella, reception@sofia.fi tai puh. 010-277 900. Vapaita paikkoja voi tiedustella vielä ilmoittautumisajan päätyttyäkin.

Ohjelma

10.00 Kurssin aloitus, harjoitus
12.30 Lounas
14.00 Opetusta, harjoituksia
17.00 Kurssin päätös

Tervetuloa!

Sofiassa voit myös majoittua ja viettää kokonaisvaltaisen rentoutusviikonlopun yhdistettynä Parantavat liikkeet -peruskurssiin la 25.1.2010. Kurssimajoitus aamiaisella 40€/hlö/2hh/vrk ja 60€/1hh/vrk. Varaa majoitus reception@sofia.fi, puh. 010 277 900.