Huom. kurssin uusi ajankohta siirretty la 5.9.2020

Kurssille osallistuminen edellyttää Parantavat liikkeet alkeiskurssin käymistä. Teemme parantavien liikkeiden lisäksi tietoisen läsnäolon harjoituksia. Parantavat liikkeet ovat avanneet kehon energiakanavia ja näin mahdollistavat syvän tietoisen läsnäolon. Teemme myös joogatyyppisiä harjoituksia kanavien avaamiseksi akujoogan avulla.

Parantavat liikkeet myös aktivoivat ja elvyttävät faskia- eli sidekudoshermostoa. Faskiahermosto on osa kiinalaisen lääketieteen voimakanavia eli meridiaaneja. Länsimainen lääketiede on myös löytänyt faskiahermoston, eli se kuuluu nykyään tieteen piiriin. Sen tiedonvälitysnopeus on 5.5 -kertainen hermosolun nopeuteen verrattuna. Uusia yhteyksiä syntyy siis myös kehon eri osien ja aivojen välille. Harjoitus antaa kyvyn syvään hellittämiseen, koska lihassyiden pinnalla olevat kalvot (hermoverkosto) rentoutuvat.

Kurssin vetäjänä on joogaohjaaja Antti Palokangas.

Kurssimaksu 50€, sis. opetuksen ja lounaan. Kurssi maksetaan paikan päällä vastaanottoon. Kurssille otetaan enintään 15 osallistujaa. Huom! Kurssi on tarkoitettu aikuisille, ei lapsille.

Ilmoittautuminen 21.8.2020 mennessäoheisella ilmoittautumislomakkeella, reception@sofia.fi tai puh. 010-277 900. Vapaita paikkoja voi tiedustella vielä ilmoittautumisajan päätyttyäkin.

Ohjelma

10.00 Kurssin aloitus, harjoitus
12.30 Lounas
14.00 Opetusta, harjoituksia
17.00 Kurssin päätös

Tervetuloa!

Sofiassa voit myös majoittua ja viettää kokonaisvaltaisen rentoutusviikonlopun. Kurssimajoitus aamiaisella 40€/hlö/2hh/vrk ja 60€/1hh/vrk. Varaa majoitus reception@sofia.fi, puh. 010 277 900.