Jouko Ollikaisen kurssilla tutustutaan akvarellimaalaukseen ja sen kolmeen eri tekniikkaan: märkäpaperi-, märkäalue- ja kuivasivellintekniikkaan.

Ota kurssille mukaan omat akvarellit ja paksu kärkisivellin (esim. Temperasta Uudenmaankadulta iso akvarellisivellin 14,95€). Kurssilla käytämme siis vain yhtä paksua kärkisivellintä.

Ota myös mukaan paljon kuvia valitsemastasi lempikasvista tai -eläimestä, jota haluat tutkia kurssin aikana. Paperit ja vesi odottavat sinua valmiina kurssilla!

Kurssille mahtuu 6-20 hlö. Kurssin hinta 79 € sis. lounaan. Ilmoittaudu viim. 20.3.2020 mennessä tästä.

Jouko Ollikainen on opiskellut graafista suunnittelua ja kuvitustekniikoita MG-koulussa, Malesian Regcent art and design schoolissa, Chicagon taideinstituutissa sekä miniatyyrimaalausta Udaiburissa Intiassa.

Jouko on opettanut graafista suunnittelua ja kuvitustekniikoita mm. MG-koulussa, Markkinointi-instituutissa ja Lahden muotoiluinstituutissa. Joukon lempeä ja innostava opetustapa on saanut erittäin positiivista palautetta kurssiosallistujilta ja auttanut voittamaan pelkoja ja epävarmuutta. Kaikki osaa maalata!