Jouko Ollikaisen kurssilla tutustutaan akvarellimaalaukseen ja sen kolmeen eri tekniikkaan: märkäpaperi-, märkäalue- ja kuivasivellintekniikkaan.

Ota kurssille mukaan omat akvarellit ja paksu kärkisivellin (esim. Temperasta Uudenmaankadulta iso akvarellisivellin 14,95€). Kurssilla käytämme siis vain yhtä paksua kärkisivellintä.

Ota myös mukaan paljon kuvia valitsemastasi lempikasvista tai -eläimestä, jota haluat tutkia kurssin aikana. Paperit ja vesi odottavat sinua valmiina kurssilla!

Kurssille mahtuu 6-20 hlö. Kurssin hinta 79 € sis. lounaan. Ilmoittaudu viim. 25.9.2020 mennessä tästä.

Jouko Ollikainen on opiskellut graafista suunnittelua ja kuvitustekniikoita MG-koulussa, Malesian Regcent art and design schoolissa, Chicagon taideinstituutissa sekä miniatyyrimaalausta Udaiburissa Intiassa.

Jouko on opettanut graafista suunnittelua ja kuvitustekniikoita mm. MG-koulussa, Markkinointi-instituutissa ja Lahden muotoiluinstituutissa. Joukon lempeä ja innostava opetustapa on saanut erittäin positiivista palautetta kurssiosallistujilta ja auttanut voittamaan pelkoja ja epävarmuutta. Kaikki osaa maalata!

Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssipaketti myydään kokonaisuutena. Jonkin osan käyttämättä jättäminen ei oikeuta hinnanalennukseen eikä takaisinmaksuun. Kurssista lähetetään ennakkolasku. Kurssin peruminen on tehtävä viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % korvauksen kurssin hinnasta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, peritään koko kurssimaksu.