Kuvittaja, graafikko Jouko Ollikaisen kehittämällä rekisteröintikurssilla koetaan onnistumisen tunteita ja opitaan rentoutumaan.

Rekisteröinti on nopeaa piirtämistä musteella ja espressokahvilla. Kurssilla opitaan myös EFT-tekniikka, joka on tehokas kivun ja stressinpoistotekniikka. Jokainen voi kokea onnistumisen tunteita ja herättää uudelleen innostuksen piirtämiseen. Kaikki osaa piirtää!

Kurssille mahtuu min. 6 hlö ja maks. 20 hlö. Materiaalit tulevat taitelijalta ja ne sisältyvät hintaan.

Kurssin hinta 76 € sis. lounaan

Jouko Ollikainen on opiskellut graafista suunnittelua ja kuvitustekniikoita MG-koulussa, Malesian Regcent art and design schoolissa, Chigagon taideinstituutissa sekä miniatyyrimaalausta Udaiburissa Intiassa.

Ilmoittautuminen: 3.1.2020 mennessä oheisella lomakkeella:

Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssipaketti myydään kokonaisuutena. Jonkin osan käyttämättä jättäminen ei oikeuta hinnanalennukseen eikä takaisinmaksuun. Kurssista lähetetään ennakkolasku. Kurssin peruminen on tehtävä viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % korvauksen kurssin hinnasta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, peritään koko kurssimaksu.