Sofiaan on helppo tulla

Helsingin keskustasta ja Helsinki–Vantaan lentokentältä on vain 20 minuutin ajomatka Sofiaan.

Keskustasta pääsee metrolla Vuosaareen, josta Sofiaan joko taksilla (n.12 €, taksiasema on metron kauppakeskus Columbuksen puoleisen uloskäynnin vasemmalla puolella) tai bussilla 816 suoraan Sofian pääovelle (kerran tunnissa aamu- ja iltapäivällä, lauantaisin ja sunnuntaisin bussi 816 ei liikennöi)

Bussi 560 kulkee päivittäin aamusta iltaan tihein vuorovälein Rastilan ja Vuosaaren metroasemien välillä ja pysähtyy Kallvikinniemen pysäkille, josta on 1,2 km:n kävelymatka Sofiaan.

Bussin 816 aikataulu

Bussin 560 aikataulu

Omalla autolla

Keskustasta: Itäväylää Vuosaaren suuntaan. Vuotieltä Kallahden rampista ylös ja oikealle. Tulet Leikosaarentien risteykseen. Käänny oikealle ja aja suoraan, kunnes näet vasemmalla Sofian opasteet. Käänny vasemmalle ja aja Kallvikinniementietä 1,2 km. Sofia oikealla Kallvikinniementie 35.

Kehä 1: Itäkeskukseen, josta Vuosaaren suuntaan.Vuotieltä Kallahden rampista ylös ja oikealle. Tulet Leikosaarentien risteykseen. Käänny oikealle ja aja suoraan kunnes näet vasemmalla Sofian opasteet. Käänny vasemmalle ja aja Kallvikinniementietä 1,2 km. Sofia oikealla Kallvikinniementie 35.

Kehä 3: Itäväylää Itäkeskukseen, josta Vuosaaren suuntaan.Vuotieltä Kallahden rampista ylös ja oikealle. Tulet Leikosaarentien risteykseen. Käänny oikealle ja aja suoraan kunnes näet vasemmalla Sofian opasteet. Käänny vasemmalle ja aja Kallvikinniementietä 1,2 km. Sofia oikealla Kallvikinniementie 35.

Sofiassa on asiakkaille runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.