TIETOSUOJASELOSTE

TIIVISTELMÄ TIEDOISTA

Yleistä

Yksityisyydensuojasi on meille Kulttuurikeskus Sofiassa (Sofiapalvelut Oy, Kulttuurikeskus Sofia ja kokoushotelli Sofia) erittäin tärkeää. Haluamme, että voit turvallisin mielin antaa henkilötietosi meille käsiteltäväksi. Siksi varmistamme rekisterinpitäjänä, että henkilötietojasi suojataan aina soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Soveltamisala

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan kaikessa henkilötietojen käsittelyssä, jota Kulttuurikeskus Sofia tekee toimintansa puitteissa suhteessa sinuun asiakkaana ja yhteistyökumppanina.

Kerätyt henkilötiedot

Sinusta keräämämme henkilötiedot ovat peräisin pääasiassa meidän kanssa solmimistasi sopimuksista sekä palveluidemme käytöstä. Kyseessä voivat olla esimerkiksi yhteystiedot, syntymäaika, tilaus- ja maksutiedot sekä tiedot siitä, miten käytät palvelujamme.

Henkilötietojen käyttö ja jakaminen

Kulttuurikeskus Sofia käsittelee henkilötietojasi tarjotakseen sinulle tuotteita ja palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilötietojasi käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

– sopimusten hallinta ja täytäntöönpano
– markkinointi, mukaan lukien kohdennettu suoramainonta
– menetelmien ja liiketoiminnan kehitys.

Emme käytä henkilötietojasi muihin tarkoituksiin. Säilytämme tietoja vain niin kauan kuin niitä tarvitaan.

Emme myy henkilötietojasi muille tahoille.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä henkilötietojasi käsittelemme ja miten, sekä hallita tietoja tässä käytännössä esitetyllä tavalla. Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus saada tiedot itsellesi tai oikaista, poistaa tai siirtää ne ja estää niiden käyttö. Sinulla on myös oikeus vastustaa tietyn tyyppistä henkilötietojesi käsittelyä sekä peruuttaa antamasi suostumus niiden käyttöön. Jos olet sitä mieltä, että olemme käsitelleet henkilötietojasi virheellisesti, voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon. Jos haluat lisätietoa oikeuksistasi, lue täydellinen tietosuojakäytäntö.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytäntöön tai henkilötietojen käsittelyyn liittyen tai haluat harjoittaa oikeuksiasi, ota yhteyttä:

Postiosoite:
Kallvikinniementie 35
00980 Helsinki

Käyntiosoite:
sama

Sähköpostiosoite: reception@sofia.fi
Puhelinnumero: (010) 277900
Verkkosivu: https://www.sofia.fi

 

TIETOSUOJASELOSTE KOKONAISUUDESSAAN

1. YLEISTÄ

Sinun tietosuojasi ja turvallisuutesi on meille tärkeää. Tämä tietosuojakäytäntö näyttää, kuinka varmistamme henkilötietojesi oikeanlaisen käsittelyn.

Tietosuojakäytäntö koskee kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Koko käytäntö

1.1 Sofiapalvelut Oy (Kulttuurikeskus Sofia, Kokoushotelli Sofia), y-tunnus 2004311-2 (jatkossa ”Kulttuurikeskus Sofia”) kunnioittaa ja vaalii henkilökohtaista tietosuojaasi. Haluamme, että voit turvallisin mielin antaa henkilötietosi meille käsiteltäväksi. Haluamme tämän tietosuojakäytännön avulla kertoa, miten varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

1.2 Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle tuotteitamme ja palveluitamme. Tietosuojakäytäntö koskee kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

2. REKISTERINPITÄJÄ

Kulttuurikeskus Sofia on käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä.

Rekisterinpitäjän edustaja: Tuija Tunturi
Puh. +358 40 4830503
Sähköposti: tuija.tunturi@sofia.fi

Koko käytäntö

2.1 Kulttuurikeskus Sofia on käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä ja vastuussa siitä, että käsittely tapahtuu soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Yhteystietomme löytyvät tämän tietosuojakäytännön lopusta.

3. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Kulttuurikeskus Sofiassa henkilötietojasi käytetään sopimusten hallintaan ja täytäntöönpanoon, markkinoinnin ja kohdennetun suoramainonnan lähettämiseen sekä menetelmien ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Koko käytäntö

3.1 Kulttuurikeskus Sofia käsittelee henkilötietojasi tarjotakseen sinulle tuotteita ja palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilötietojasi käytetään siksi seuraaviin tarkoituksiin:
– sopimusten hallinta ja täytäntöönpano sekä laillisten intressien turvaaminen
– markkinointi, mukaan lukien kohdennettu suoramainonta
– menetelmien ja liiketoiminnan kehitys.

Saat alla olevista taulukoista lisätietoja muun muassa siitä, miksi käsittelemme henkilötietojasi, mitä henkilötietoja tallennamme näihin tarkoituksiin ja kuinka kauan tietoja säilytetään.

Käytämme henkilötietojasi palvelujemme ja asiakaspalvelun tarjoamiseen.

Koko käytäntö

Tarkoitus:
Sopimusten hallinta ja täytäntöönpano sekä laillisten intressien turvaaminen riitatilanteissa.
Henkilötiedot:
Yhteystiedot kuten nimi, henkilötunnus, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Tilaus- ja maksutiedot kuten tilaushistoria ja maksujen tiedot.
Kirjautumistiedot kuten sähköpostiosoite ja salasana.

Mitä teemme: Käytämme henkilötietojasi palvelujemme ja tuotteidemme tarjoamiseen, hallinnointiin ja mukauttamiseen sekä asiakaspalvelun tarjoamiseen. Riitatilanteessa esimerkiksi maksuun liittyen meillä on oikeus käyttää henkilötietojasi oikeudellisen vaateen todentamiseen, puolustamiseen ja esille tuomiseen.
Laillinen peruste: Sopimuksen täytäntöönpano. Riitatilanteessa meillä on oikeus käyttää henkilötietojasi edunvertailun perusteella.
Säilytysaika: Henkilötietoja säilytetään sopimuskauden ajan ja enintään 12 kuukautta sen päättymisen jälkeen. Henkilötietoja saa säilyttää pidempään, jos niitä tarvitaan oikeudellisen vaateen todentamiseen, puolustamiseen tai esille tuomiseen esimerkiksi maksusta aiheutuneessa riitatilanteessa.
Oikeutesi: Sinulla on oikeus vastustaa sellaista henkilötietojesi käsittelyä, jota teemme edunvertailun perusteella. Voit lukea lisää oikeuksistasi kappaleesta 9.
Markkinoimme omia palveluitamme sekä luomme mukautettuja mainoksia sinulle.

Koko käytäntö

Tarkoitus:
Markkinointi, mukaan lukien kohdennettu suoramainonta.
Henkilötiedot:
Yhteystiedot kuten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Tilaus- ja maksutiedot kuten tilaushistoria ja maksujen tiedot.

Mitä teemme: Käsittelemme henkilötietojasi markkinoinnin ja markkinasegmentoinnin puitteissa. Markkinasegmentoinnilla tarkoitamme asiakaspohjan luokittelua demografisten valintakriteerien kuten iän, sukupuolen ja postinumeron perusteella suoramainonnan ja henkilökohtaisesti kohdentamattomien tietojen lähettämiseksi tarjouksista, palveluista, uutuuksista ja kilpailuista. Jos haluat saada kohdennettuja tarjouksia ja tietoa uutuuksista ja kilpailuista, esimerkiksi tarjouksia erityisen edullisista palvelupaketeista, tarvitsemme suostumuksesi.
Laillinen peruste: Edunvertailu, sillä katsomme intressimme yleisluontoisen ja segmentoidun markkinointimateriaalin lähettämisessä olevan painavampi kuin intressisi henkilötietojesi suojaamisessa (markkinoinnissa postitse, puhelimitse ja sosiaalisessa mediassa sekä sähköpostin, tekstiviestien, kuvaviestien ja muiden automaattisten järjestelmien välityksellä, jos kuluttajansuojalain vaatimukset täyttyvät).
Säilytysaika: Asiakkaamme: Henkilötietoja säilytetään ja käsitellään sopimuskauden ajan ja enintään 12 kuukautta sen päättymisen jälkeen. Tämä edellyttää, että et ole vastustanut suoramarkkinointia tänä aikana. Muut: Meillä on oikeus säilyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksessa 3 kuukautta siitä lähtien, kun saimme yhteystietosi. Tämä edellyttää tietenkin, että et ole vastustanut suoramarkkinointia.
Oikeutesi: Sinulla on aina oikeus vaatia, että lopetamme henkilötietojesi käytön suoramarkkinointiin. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus, jos tarvitsemme suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn. Jos peruutat suostumuksesi, et enää saa sinulle kohdennettua tietoa ja tarjouksia. Saat lisätietoa oikeuksistasi kappaleesta 9.

Analysoimme tilastotietoja ja arviointeja, jotta voimme kehittää ja parantaa palvelujamme ja tuotteitamme.

Koko käytäntö

Tarkoitus:
Menetelmien ja liiketoiminnan kehitys.
Henkilötiedot:
Yhteystiedot kuten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Ostotavat kuten tiedot siitä, miten käytät palvelujamme.
Tilaus- ja maksutiedot kuten tilaushistoria ja maksujen tiedot.

Mitä teemme: Käytämme henkilötietojasi markkina- ja asiakasanalyysiemme yhteydessä. Analyysit koostuvat pääasiassa tilastotiedoista ja toteutettujen markkinointisegmentaatioiden ja asiakastyytyväisyyskyselyjen tuloksista.

Käytämme analyysimme tulosta pohjana parannuksille, korvaaville toimille tai uusien palvelujen, prosessien tai työtapojen kehittämiselle, jotta voimme täyttää asiakkaidemme odotukset ja toiveet. Voimme esimerkiksi käyttää henkilötietoja asiakaspalvelumme parantamiseen, uusien pakettiratkaisujen tarjoamiseen tai verkkosivustomme mukauttamiseen asiakkaidemme toiveiden perusteella. Haluamme kuitenkin tehdä selväksi, että pyrimme aina mahdollisimman pitkälle anonymisoimaan tai pseudonymisoimaan henkilötietosi tässä tarkoituksessa.

Laillinen peruste: Edunvertailu, sillä katsomme intressimme tuotteidemme ja palveluidemme käytön analysoinnissa palvelujen parantamiseksi, korvaamiseksi tai kehittämiseksi olevan painavampi kuin intressisi henkilötietojesi suojaamisessa.
Säilytysaika:Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi tähän tarkoitukseen sopimuskauden ajan ja enintään 12 kuukautta sen päättymisen jälkeen.
Oikeutesi: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun teemme edunvertailua. Jos vastustat tällaista henkilötietojen käsittelyä, käsittelemme jatkossa henkilötietojasi vain silloin, kun sille on tärkeä peruste, joka on painavampi kuin oma intressisi. Lue lisää oikeuksistasi kappaleesta 9.

Käytämme henkilötietojasi rakennemuutosten yhteydessä.

Koko käytäntö

Tarkoitus:
Hallinnointi yritysostojen, rakennemuutosten yms. yhteydessä.
Henkilötiedot:
Yhteystiedot kuten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Tilaus- ja maksutiedot kuten tilaushistoria ja maksuliikennetiedot.
Mitä teemme: Jos yrityksessämme toteutetaan rakennemuutos esimerkiksi jakamalla se useisiin liiketoiminta-alueisiin tai jos ulkopuolinen osa liitetään yritykseen tai asiakastietokantaamme, siirrämme asiakkaidemme henkilötiedot haltuunottavalle yritykselle. Tällainen yritys jatkaa näissä tapauksissa henkilötietojesi käsittelyä samoihin tarkoituksiin, jotka tässä tietosuojakäytännössä on annettu, ellei siirron yhteydessä ilmoiteta muuta.
Laillinen peruste: Edunvertailu, sillä katsomme intressimme yrityskaupan tai rakenneuudistuksen mahdollistamisessa olevan painavampi kuin intressisi henkilötietojesi suojaamisessa. Tämä edellyttää, että haltuunottava yritys harjoittaa samankaltaista liiketoimintaa kanssamme.
Säilytysaika: Jos yrityksemme olemassaolo lakkaa esimerkiksi fuusion, selvitystilan tai konkurssin seurauksena, tai jos asiakastietokantamme siirretään haltuunottavalle yritykselle, poistamme henkilötietosi, jos emme tarvitse niitä laillisten velvoitteiden täyttämiseen. Jos yrityksemme yhdistyy haltuunottavaan yritykseen yrityskaupan yhteydessä tai se jaetaan rakenneuudistuksen yhteydessä, jatkamme henkilötietojen säilyttämistä ja käsittelyä tämän tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti, ellei siirron yhteydessä ilmoiteta muuta.
Oikeutesi: Saat lisätietoa oikeuksistasi kappaleesta 9.

4. MISTÄ HENKILÖTIEDOT OVAT PERÄISIN

Olet antanut sinua koskevat henkilötiedot käyttöömme. Emme nouda tietoja muista lähteistä. Sinun on annettava meille tiettyjä henkilötietoja, jotta voimme solmia sopimuksen.

Koko käytäntö

4.1 Olet antanut sinua koskevat henkilötiedot käyttöömme. Yhteystiedot, syntymäaika ja tilaus- ja maksutiedot annetaan käyttäjätilin rekisteröimisen yhteydessä, tuotteita ja palveluja tilattaessa sekä palveluitamme käytettäessä. Emme nouda tietoja muista lähteistä.

4.2 Sinun on annettava Kulttuurikeskus Sofialle tiettyjä henkilötietoja, jotta voimme solmia sopimuksen ja tarjota sinulle tuotteita ja palveluja. Jos et anna toimintoihin tarvitsemiamme tietoja, emme valitettavasti voi solmia sopimusta kanssasi tai tarjota sinulle tuotteita tai palveluja.

5. AUTOMATISOITU PÄÄTÖKSENTEKO

5.1 Emme käytä automaattisia prosesseja päätöksissä, jotka koskevat sinua merkittävässä määrin.

6. KUINKA KAUAN HENKILÖTIETOJA SÄILYTETÄÄN?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin pitkään kuin on tarpeen ja poistamme ne sitten järjestelmistämme. Joissakin erityistapauksissa henkilötietoja voi olla tarpeen säilyttää pidempään.

Koko käytäntö

6.1 Säilytämme henkilötietojasi vain niin pitkään kuin on tarpeen niihin tarkoituksiin, joita varten tiedot kerättiin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Kun emme enää tarvitse henkilötietojasi, poistamme ne järjestelmistämme, tietokannoistamme ja varmuuskopioistamme.

6.2 Henkilötietojen säilyttämiseen voi olla myös muita syitä, esimerkiksi lain vaatimusten noudattaminen, laillisten intressiemme valvonta tai muu tärkeä yleinen intressi.

7. KENELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJA?

Emme luovuta emmekä myy henkilötietojasi muille tahoille.

Koko käytäntö

7.1 Kulttuurikeskus Sofia voi tietyissä tapauksissa luovuttaa henkilötietoja viranomaisten pyynnöstä tai muille toimijoille tuomioistuimissa tai yrityskauppamenettelyjen tai vastaavien yhteydessä.

7.2 Emme myy henkilötietojasi muille tahoille.

8. MISSÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITELLÄÄN?

Kulttuurikeskus Sofia käsittelee henkilötiedot EU-/ETA-alueella.

Koko käytäntö

8.1 Kulttuurikeskus Sofia käsittelee henkilötiedot EU-/ETA-alueella. Jos henkilötietoja siirretään EU-/ETA-alueen ulkopuoliseen maahan esimerkiksi viranomaisten pyynnöstä, varmistamme, että siirto ja tietojen käsittely tapahtuu turvallisesti ja lain mukaisesti.

9. OIKEUTESI

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, jos haluat harjoittaa oikeuksiasi. Sinulla on oikeus pyytää Kulttuurikeskus Sofiaa oikaisemaan tai poistamaan henkilötietosi sekä saada ne itsellesi. Sinulla on myös oikeus pyytää rajoitusta henkilötietojesi käsittelyyn, paitsi niiltä osin, jotka laki vaatii säilyttämään.

Jos henkilötietojen käsittelyyn vaaditaan suostumus, voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen, jolloin lopetamme henkilötietojen käsittelyn.

Sinulla on oikeus saada osa tiedoista itsellesi tai siirtää ne jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.

Sinulla on oikeus ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon.

Koko käytäntö

9.1 Vastuumme oikeuksistasi

9.1.1 Kulttuurikeskus Sofia vastaa rekisterinpitäjänä siitä, että henkilötietojasi käytetään lain mukaisesti ja että oikeutesi toteutuvat. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, jos haluat harjoittaa oikeuksiasi. Yhteystietomme ovat tämän tietosuojakäytännön lopussa.

9.1.2 Kulttuurikeskus Sofia on velvoitettu vastaamaan oikeuksiesi harjoittamiseen liittyviin pyyntöihin kuukauden kuluessa niiden vastaanottamisesta. Jos pyyntö on monimutkainen tai jos pyyntöjä on lähetetty runsaasti, meillä on oikeus pidentää vastausaikaa kahdella kuukaudella. Jos katsomme, ettemme pysty toteuttamaan pyyntöäsi, olemme velvoitettuja ilmoittamaan sinulle syyn tähän kuukauden kuluessa siitä, kun vastaanotimme pyynnön. Samalla kerromme sinulle oikeudestasi tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

9.1.3 Kaikki tieto, viestintä ja toteuttamamme toimenpiteet ovat sinulle maksuttomia. Jos oikeuksiisi liittyvä pyyntö on selvästi perusteeton tai kohtuuton, meillä on oikeus veloittaa hallintomaksu tietojen sinulle välittämisestä tai pyydetyn toimenpiteen toteuttamisesta, tai kieltäytyä pyynnöstä kokonaan.

9.2 Oikeus saada tiedot ja oikaista, poistaa tai rajoittaa niitä

9.2.1 Sinulla on oikeus pyytää Kulttuurikeskus Sofiaa

a) jakamaan henkilötiedot kanssasi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus saada rekisteriseloste, josta ilmenee, miten käytämme henkilötietojasi. Sinulla on myös oikeus saada kopio käsittelemistämme henkilötiedoista maksutta. Jos haluat enemmän kopioita, meillä on oikeus veloittaa hallintomaksu. Jos teet pyynnön sähköisesti esimerkiksi sähköpostilla, tarjoamme tiedot yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa.

b) oikaisemaan henkilötietojasi. Oikaisemme, muutamme persoonattomaksi, poistamme tai täydennämme henkilötietoja, joiden havaitsemme olevan virheellisiä, puutteellisia tai harhaanjohtavia pyynnöstäsi tai omasta aloitteestamme. Sinulla on myös oikeus täydentää tietoja, jos niistä puuttuu jotakin oleellista.

c) poistamaan henkilötietojasi. Sinulla on (25.5.2018 alkaen) oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi, jos niiden käsittelylle ei ole enää hyväksyttävää syytä. Henkilötiedot poistetaan, jos

(i) henkilötietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, mihin ne kerättiin

(ii) käytämme henkilötietoja antamasi suostumuksen nojalla ja peruutat suostumuksen

(iii) vastustat henkilötietojesi käsittelyä, jota tehdään edunvertailun jälkeen, eikä meillä ei ole sinun intressejäsi ja oikeuksiasi painavampia tärkeitä syitä käsittelylle

(iv) olemme käsitelleet henkilötietoja tavalla, jota ei sallita

(v) meillä on oikeudellinen velvoite poistaa henkilötiedot

(vi) rekisteröity on lapsi ja olemme keränneet henkilötiedot tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisen yhteydessä.

Jos laissa on soveltuvia vaatimuksia tai ilmenee muita painavia syitä, emme välttämättä voi poistaa henkilötietojasi välittömästi. Lopetamme silloin henkilötietojesi käytön muihin kuin lainsäädännön vaatimiin tai muista painavista syistä tarpeellisiin tarkoituksiin.

d) rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä. Se tarkoittaa, että rajoitamme henkilötietojesi käyttöä tilapäisesti. Sinulla on (25.5.2018 alkaen) oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käyttöä, kun

(i) katsot, että henkilötietosi ovat virheellisiä tai olet pyytänyt niiden oikaisua kohdan 9.2.1 b) mukaisesti, kun selvitämme henkilötietojen oikeellisuutta

(ii) henkilötietojen käsittelylle ei ole laillista perustetta mutta et halua, että tiedot poistetaan

(iii) me rekisterinpitäjänä emme enää tarvitse henkilötietoja omiin tarkoituksiimme, mutta tarvitset niitä itse oikeudellisen vaateen todentamiseen, esille tuomiseen tai puolustamiseen

(iv) olet vastustanut henkilötietojen käyttöä kohdan 9.3.1 mukaisesti ja odotat päätöstä siitä, ovatko tärkeät intressimme painavampia kuin omasi.

9.3 Oikeus vastustaa käsittelyä

9.3.1 Sinulla on oikeus vastustaa sellaista henkilötietojesi käsittelyä, jota teemme edunvertailun tai yleisen intressin perusteella. Jos vastustat tällaista henkilötietojen käsittelyä, käsittelemme jatkossa henkilötietojasi vain silloin, kun sille on tärkeä peruste, joka on painavampi kuin oma intressisi.

9.3.2 Jos et halua, että Kulttuurikeskus Sofia käyttää henkilötietojasi suoramarkkinointiin, sinulla on oikeus vastustaa niiden käsittelyä kyseiseen tarkoitukseen ottamalla meihin yhteyttä. Kun olemme vastaanottaneet tiedon vastustuksestasi, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn tällaisessa markkinointitarkoituksessa.

9.4 Oikeus peruuttaa suostumus

9.4.1 Jos käytämme antamaasi suostumusta laillisena perusteena henkilötietojen käsittelylle, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä. Yhteystietomme ovat tämän tietosuojakäytännön lopussa. Jos peruutat antamasi suostumuksen, et välttämättä pysty käyttämään palveluitamme tarkoittamallamme tavalla.

9.5 Oikeus tietojen siirtoon

9.6 Sinulla on (25.5.2018 alkaen) oikeus siirtää tietosi. Sinulla on oikeus saada osa tiedoista itsellesi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Sinulla on oikeus tietojen siirtoon vain, kun henkilötietojen käsittely on automatisoitua ja perustuu antamaasi suostumukseen tai välillemme solmittuun sopimukseen.

9.7 Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle

9.8 Sinulla on oikeus jättää henkilötietojen käsittelyämme koskeva mahdollinen valitus tietosuojavaltuutetun toimistoon.

10 EVÄSTEET

Emme käytä evästeitä.

11. MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Meillä on oikeus tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön.

Koko käytäntö

Kulttuurikeskus Sofialla on oikeus tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön milloin tahansa. Kun teemme muutoksia, jotka liittyvät muihin kuin kielellisiin tai toimituksellisiin seikkoihin, tiedotamme muutoksista ja mitä ne tarkoittavat selkeästi ja hyvissä ajoin ennen muutosten voimaan astumista. Jos tarvitsemme suostumuksesi sitoumustemme toteuttamiseksi, mutta et hyväksy muutettuja ehtoja, sinulla on oikeus päättää kanssamme solmimasi sopimus ennen ehtojen voimaan astumista.

12. YHTEYSTIEDOT

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, henkilötietojen käytöstä tai jos haluat harjoittaa oikeuksiasi.

Rekisterinpitäjän edustaja: Tuija Tunturi
Puh. +358 40 4830503
Sähköposti: tuija.tunturi@sofia.fi

Postiosoite:
Kallvikinniementie 35
00980 Helsinki

Käyntiosoite:
sama

Sähköpostiosoite: reception@sofia.fi
Puhelinnumero: (010) 277900
Verkkosivu: https://www.sofia.fi