Kurssilla valmistetaan hapankaalia perinteisellä hapatusmenetelmällä. Jokainen valmistaa itselleen ämpärillisen hapankaalia. Valmistuksen ohessa keskustellaan hapankaalin terveysvaikutuksista. Opettajina Mirja Kärkäs ja Leena Pitkäpaasi.

Huom! Mukaan tulee ottaa seuraavat tarvikkeet: 10 litran ämpäri ja siihen kansi, 8 kg talvikaalia, 1 dl karkeaa merisuolaa, 1–2 porkkanaa, 1 omena, puinen puuronuija, leikkuuveitsi.

Kurssin hinta 30€, sis. opetuksen ja lounaan.

Kurssille otetaan 8–20 osallistujaa.

Ilmoittautuminen 19.10. mennessä: reception@sofia.fi  tai puh. 010–277 900.

Ohjelma:

klo 11.00 Kurssin aloitus
klo 12.30 lounas
klo 13.00 opetusta
klo 15.00 päätös

Tervetuloa!