Valmistetaan hapankaalia -kurssi, pe 26.10.2018 klo 11–15
Kurssit ja tapahtumat
Kurssilla valmistetaan hapankaalia perinteisellä hapatusmenetelmällä. Jokainen valmistaa itselleen ämpärillisen hapankaalia. Valmistuksen ohessa keskustellaan hapankaalin terveysvaikutuksista. Opettajina Mirja Kärkäs ja Leena Pitkäpaasi.
Huom! Mukaan tulee ottaa seuraavat tarvikkeet: 10 litran ämpäri ja siihen kansi, 8 kg talvikaalia, 1 dl karkeaa merisuolaa, 1–2 porkkanaa, 1 omena, puinen puuronuija, leikkuuveitsi.
Kurssin hinta 30€, sis. opetuksen ja lounaan.
Kurssille otetaan 8–20 osallistujaa.
Ilmoittautuminen 19.10. mennessä: reception@sofia.fi tai puh. 010–277 900.
Ohjelma:
klo 11.00 Kurssin aloitus
klo 12.30 lounas
klo 13.00 opetusta
klo 15.00 päätös
Tervetuloa!